homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 472.929 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 429

Waarom HomeRide?

Door op de fiets een grote afstand af te leggen, zorg je er voor dat de 7.625 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

Als ouder wil je er altijd voor je kind zijn. Zeker als het op zijn kwetsbaarst is. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

Naast de 11 Ronald McDonald Huizen dicht bij het ziekenhuis, zijn er de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen gezinnen met een zorgintensief kind genieten van een fijne vakantie waarvan hun ogen weer gaan twinkelen. Daarnaast zijn er 12 Ronald McDonald Huiskamers waar gezinnen even aan de sfeer van het ziekenhuis kunnen ontsnappen.

Uit onderzoek is gebleken dat voor een ziek kind de aandacht, warmte en nabijheid van ouders cruciaal zijn voor het herstel. Daarom wil het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kindjes herenigen met hun papa, mama, broertjes en zusjes. Als HomeRider maak jij dit mogelijk. Dank je wel!

Kijk voor meer informatie op www.kinderfonds.nl.

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders

Dicht bij Tessa