homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 854.066 Euro gedoneerd!
Teams: 54
Homeriders: 768

Vrijwilligers

HomeRide zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! HomeRide is de afgelopen jaren enorm gegroeid en de verwachting is dat er ook dit jaar een groot peloton van honderden HomeRiders deze bikkeltocht fietst. De hulp van enthousiaste vrijwilligers is hard nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen. Help je mee?

Terwijl de HomeRiders zich klaarmaken voor de tocht of al aan het bikkelen zijn, zijn jullie druk in de weer met het opbouwen van de checkpoints. Waar het zwaar wordt voor de deelnemers, motiveren jullie. Dag en nacht wijzen jullie de weg. Jullie zorgen voor een warm welkom. En soms geven jullie de HomeRiders letterlijk een duwtje in de rug. Kortom, jullie zijn onmisbaar! Per locatie zijn we opzoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen en -heren, bewakers van de fietsenstallingen, fotografen, fietsenmakers, masseurs en gezellige sfeermakers. Voor, tijdens en na HomeRide.

Lijkt het je leuk om je als vrijwilliger in te zetten voor HomeRide? Of ken je misschien iemand die zich graag wil inzetten als vrijwilliger? Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via vrijwilliger@homeride.nl of telefonisch via 020 - 472 04 84. Help ons mee en verspreid deze oproep op social media en in je netwerk. Volg ons ook op Facebook, Instagram of Twitter.

We zien je graag bij HomeRide!