homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 464.628 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 429

McDonald's

McDonalds' is al vijfendertig jaar verbonden aan het Ronald McDonald Kinderfonds en van meet af aan de trotse en betrokken hoofdsponsor van HomeRide, HomeRun en HomeWalk.

Medewerkers van McDonald’s doen zelf ook mee aan de sportieve events. Ook richt McDonald's op de route elk jaar een speciaal McCheerpoint in. Algemeen directeur Erwin Dito: “Het is geweldig om te zien hoeveel mensen deze maanden op de been zijn voor HomeRide en HomeRun met als doel zoveel mogelijk overnachtingen in een Ronald McDonald Huis te realiseren. Je familie dichtbij lijkt zo vanzelfsprekend, tot er opeens iets gebeurt waardoor alles anders is en je kind ernstig ziek in het ziekenhuis ligt. Dan besef je pas dat die ene veelgebruikte zin klopt: home is where the heart is. Dicht bij je zieke kind. De Ronald McDonald Huizen maken dat mogelijk. Ik ben er trots op om daar samen met zoveel McDonald’s medewerkers een bijdrage aan te leveren.”

McDonald’s stimuleert sport en beweging omdat zij vindt dat eten bij McDonald’s past binnen een actieve en bewuste levensstijl. Wij wensen alle teams veel succes!