homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 18.308 Euro gedoneerd!
Teams: 40
Homeriders: 225

Partners HomeRide

Wij zijn enorm blij met de bijdrage van onze partners en suppliers. Zij zorgen ervoor dat HomeRide ieder jaar weer een prachtig fondsenwervend evenement is. Wij zijn onze hoofdsponsor, proud partners, teamsponsors en suppliers hier dan ook zeer veel dank voor verschuldigd. Wil je met je bedrijf ook een bijdrage leveren aan HomeRide? Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen via info@homeride.nl of door te bellen met 020 – 204 90 35.

Hoofdsponsor

McDonald's

McDonalds' is ruim dertig jaar verbonden aan het Ronald McDonald Kinderfonds en van meet af aan de trotse en betrokken hoofdsponsor van HomeRide en HomeRun.

Proud Partners

ISS

Ook dit jaar mogen we weer rekenen op geweldige bijdragen van ISS: de wereldwijde marktleider op het gebied van facility services.

Just Cycle

Ook voor HomeRide 2019 wordt de kleding weer geleverd door Just Cycle. Dit bedrijf uit Hillegom heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en wordt gerund door fietsers voor fietsers. Ook doet Just Cycle met een eigen team mee aan HomeRide.

Alle deelnemers gaan op 22 juni van start in hetzelfde shirt. Wil je extra kleding bestellen? Dat kan via deze webshop.

Profile de fietsspecialist

Profile is de technisch partner van HomeRide en zal de wielrenners op de checkpoints en onderweg ondersteunen met een mobiele fietsenservice.

Suppliers