homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 472.929 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 429

Partners HomeRide

Wij zijn enorm blij met de bijdrage van onze partners en suppliers. Zij zorgen ervoor dat HomeRide ieder jaar weer een prachtig fondsenwervend evenement is. Wij zijn onze hoofdsponsor, proud partners, teamsponsors en suppliers hier dan ook zeer veel dank voor verschuldigd. Wil je met je bedrijf ook een bijdrage leveren aan HomeRide? Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen via info@homeride.nl of door te bellen met 020 – 204 90 35.

Hoofdsponsor

McDonald's

McDonalds' is al vijfendertig jaar verbonden aan het Ronald McDonald Kinderfonds en van meet af aan de trotse en betrokken hoofdsponsor van HomeRide, HomeRun en HomeWalk.

Proud partners

ISS

Ook dit jaar mogen we weer rekenen op geweldige bijdragen van ISS: de wereldwijde marktleider op het gebied van facility services.

TACTIC

Voor HomeRide 2022 wordt de kleding geleverd door TACTIC, voorheen Just Cycle.

Profile de fietsspecialist

Profile is de technisch partner van HomeRide en zal de wielrenners op de checkpoints en onderweg ondersteunen met een mobiele fietsenservice.

Kaartje2go

Kaartje2go is een van de hartverwarmende sponsoren van HomeRide.

Route partner

Komoot

Komoot is een populaire routeplanning- en navigatie-app en heeft de grootste digitale community van outdoorliefhebbers in Europa.

Suppliers