homeride 26 & 27 juni 2021
kinderfonds

Log in

Al 205.556 Euro gedoneerd!
Teams: 74
Homeriders: 576

Partners HomeRide

Wij zijn enorm blij met de bijdrage van onze partners en suppliers. Zij zorgen ervoor dat HomeRide ieder jaar weer een prachtig fondsenwervend evenement is. Wij zijn onze hoofdsponsor, proud partners, teamsponsors en suppliers hier dan ook zeer veel dank voor verschuldigd. Wil je met je bedrijf ook een bijdrage leveren aan HomeRide? Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen via info@homeride.nl of door te bellen met 020 – 204 90 35.

Hoofdsponsor

McDonald's

McDonalds' is al vijfendertig jaar verbonden aan het Ronald McDonald Kinderfonds en van meet af aan de trotse en betrokken hoofdsponsor van HomeRide, HomeRun en HomeWalk.

Proud Partners

ISS

Ook dit jaar mogen we weer rekenen op geweldige bijdragen van ISS: de wereldwijde marktleider op het gebied van facility services.

Just Cycle

Ook voor HomeRide 2021 wordt de kleding weer geleverd door Just Cycle. Hierdoor starten alle deelnemers op 27 juni 2020 in hetzelfde shirt. Dit bedrijf uit Hillegom heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en wordt gerund door fietsers voor fietsers.

Profile de fietsspecialist

Profile is de technisch partner van HomeRide en zal de wielrenners op de checkpoints en onderweg ondersteunen met een mobiele fietsenservice.

Suppliers