homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 15.669 Euro gedoneerd!
Teams: 13

Nieuws

Win zelfontworpen teamshirts

7 March 2019

Zorg dat alle leden van jouw HomeRide team staan ingeschreven op homeride.nl op zondag 7 april 2019. Alleen dan maken ook zij kans op een gepersonaliseerd teamshirt, aangeboden door hoofdsponsor McDonald’s.

De winnaar van deze actie wint shirts voor zichzelf en voor zijn of haar teamgenoten die uiterlijk zondag 7 april a.s. staan ingeschreven op homeride.nl. Teamleden die op dat moment niet staan ingeschreven, ontvangen het shirt niet. Hebben bijvoorbeeld vier fietsers en drie begeleiders uit jouw team zich op tijd ingeschreven? En komt jullie team als winnaar uit de bus? Dan winnen jullie vier wielershirts voor de fietsers en drie shirts voor de begeleiders, ongeacht uit hoeveel deelnemers het team uiteindelijk bestaat. Zorg dus dat al jouw teamgenoten op tijd staan ingeschreven en win deze geweldige prijs!

De spelregels

  • Op basis van loting wordt één winnend HomeRide team gekozen.
  • Het winnende team ontvangt gepersonaliseerde shirts voor de teamleden die op 7 april 2019 om 23.59 uur staan ingeschreven op homeride.nl. Teamleden die op dat moment niet staan ingeschreven, ontvangen geen shirt.
  • Op maandag 8 april 2019 wordt er contact opgenomen met het winnende team. Ook wordt de winnaar bekend gemaakt via de social media kanalen van HomeRide.
  • Op tijd ingeschreven fietsers ontvangen een wielershirt. Op tijd ingeschreven begeleiders ontvangen een begeleidersshirt.
  • De shirts worden ontworpen en gemaakt in overleg met Just Cycle. Voorwaarde is wel dat de logo’s van hoofdsponsor McDonald’s, Just Cycle, HomeRide en het Ronald McDonald Kinderfonds in het ontwerp zijn verwerkt.
  • Elk team kan maximaal 1 prijs van de twee lopende acties winnen (gepersonaliseerde teamshirts aangeboden door McDonald’s óf een donatie van Just Cycle van € 400).
  • Als je als winnend team al een gepersonaliseerd teamtenue bij Just Cycle hebt besteld, worden de gemaakte kosten van de shirts vergoed.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer nieuws