homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 15.669 Euro gedoneerd!
Teams: 13

Nieuws

Start HomeRide in een speciale trui

8 May 2019

Iedereen start op 22 juni om 13.00 uur in het blauw, wit, gele HomeRide shirt, maar gaat jouw team misschien wel van start in de gele, groene of hartjestrui? Voor het team dat het meeste geld ophaalt, de meeste acties heeft met een minimale opbrengst van € 50 per actie of de meest hartverwarmende actie organiseert, zijn er heel bijzondere HomeRide truien. De strijd hiervoor is inmiddels losgebarsten!

Gele en groene trui

De unieke gele trui gaat naar het team dat het meeste geld heeft opgehaald. Het team dat de meeste fondsenwervende acties heeft geregistreerd via zijn teampagina waar minimaal € 50 aan donaties op is binnengekomen, krijgt als beloning de groene trui. De winnaars van de gele en groene trui worden vastgesteld op vrijdag 21 juni om 18.00 uur. Volg hier de actuele tussenstand in de strijd om deze truien.

Hartjestrui

De winnaar van de hartjestrui wordt bepaald door een kinderjury. Op donderdag 13 juni zal de organisatie van HomeRide een selectie maken van maximaal tien acties die kans maken op de hartjestrui. Op deze tien acties kan daarna gestemd worden via Facebook. Stemmen en ervoor zorgen dat jouw favoriete actie in de top drie eindigt, kan van vrijdag 14 juni 12.00 uur tot dinsdag 18 juni 12.00 uur. De drie acties met de meeste stemmen blijven over en zijn de finalisten waaruit de kinderjury de winnaar kiest. Wil jij meedingen naar de hartjestrui? Meld jouw hartverwarmende actie dan voor maandag 10 juni aan via info@homeride.nl.

Lees hier alle spelregels m.b.t. de speciale truien.

Meer nieuws