homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 272.977 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 369

Nieuws

Schrijf je in & win: 10 startbewijzen Amstel Gold Race

11 February 2022

Categorie: 
Algemeen

WIN! Hebben jullie je nog niet ingeschreven voor HomeRide 2022? Doe dit dan snel. Als je je inschrijft vóór 1 maart maak je namelijk kans op 10 startbewijzen voor de Toerversie Amstel Gold Race op zaterdag 9 april! Een unieke kans om als team te trainen voor 25 en 26 juni en samen alvast wat kilometers te maken. Dus waar wacht je nog op?! Schrijf jullie in vóór 1 maart om kans te maken.

Actievoorwaarden

 1. Deelnemende teams dienen zich in de periode van 13 september 2021 tot 1 maart 2022 te hebben ingeschreven voor HomeRide.
 2. Het winnende team ontvangt 10 startbewijzen voor de Toerversie Amstel Gold Race op zaterdag 9 april 2022. Het aantal af te leggen kilometers kan door het team zelf gekozen en opgegeven worden.
 3. Het winnende team wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze
 4. Het winnende team krijgt persoonlijk bericht via het mailadres van de teamcaptain
 5. De startbewijzen zijn uitsluitend bedoeld voor teamleden van het winnende HomeRide-team.
 6. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of overdraagbaar.
 7. Indien het winnende team afziet van de startbewijzen wordt er een nieuwe winnaar gekozen onder de ingeschreven HomeRide-teams.
 8. Het Ronald McDonald Kinderfonds behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van reden (de organisatie van) de winactie stop te zetten of het spel en/of deze algemene spelvoorwaarden te wijzigen
 9. Het Ronald McDonald Kinderfonds is niet aansprakelijk voor enige (zichtbare en/of verborgen) gebreken aan de prijs en/of enige andere schade aan de prijzen (inclusief veroorzaakt door verzending en/of andere wijze van transport)
 10. Er vindt op 1 maart 2022 een trekking van de prijswinnaar plaats onder de deelnemers die zich in de periode van 13 september t/m 28 februari hebben ingeschreven voor HomeRide
 11. Het Ronald McDonald Kinderfonds vraagt gegevens van de winnaar op. Deze gegevens zijn nodig om de startbewijzen voor de Toerversie Amstel Gold Race op naam van het winnende team te zetten

Meer nieuws