homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 472.929 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 429

Nieuws

Mood-, Food- en BootCamp

8 June 2020

Op zaterdag 27 juni om 10.00 uur organiseren we een online event voor alle HomeRiders, HomeRunners en HomeWalkers. Er is een gezamenlijk programma dat bestaat uit drie onderdelen.

MOODCAMP

HomeRiders Peter Heerschop en Wilco van Rooijen vormden in 2016 samen met een aantal andere BN’ers een team. Peter deed ook al een keer eerder mee; hij stond in 2013 aan de start van het beruchte HomeRide jaar met windkracht 7 tegen op de Afsluitdijk.

De mannen gaan met elkaar in gesprek over hoe zij hun deelname aan HomeRide hebben ervaren. Zij weten als geen ander wat er nodig is om de bikkeltochten HomeRide, HomeRun en HomeWalk te volbrengen.

Als expeditieleider is Wilco verantwoordelijk voor het samenstellen van teams die onder moeilijke omstandigheden moeten functioneren. Zijn teams worden samengesteld op basis van vertrouwen en talent. Vanuit zijn achtergrond kan hij tijdens het webinar alles vertellen over hoe een team zo optimaal mogelijk kan samenwerken.

Peter weet na twee HomeRide deelnames uit eigen ervaring te vertellen hoe je na tegenslag onderweg toch gemotiveerd kan blijven. Zo vertelde hij na het fietsen van een etappe: “Het was takkeweer onderweg, maar Leontien van Moorsel zei steeds: ‘Voor de kinderen hè, we doen het voor die kinderen’. En ja, dan blijf je toch gaan.”

FOODCAMP

Bij sporten speelt niet alleen lichamelijke conditie een rol; ook voeding is van groot belang. 

Daarom zijn wij benieuwd naar jouw ultieme sportmaaltijd. Deel jouw recept uiterlijk woensdag 24 juni met ons via info@homeride.nl, liefst met een foto van het eindresultaat. Uit alle inzendingen selecteren wij een aantal recepten dat we tijdens dit Foodcamp met de andere deelnemers delen ter inspiratie. Een gezonde smoothie, lekkere salade of Italiaanse pasta… Het kan allemaal!

BOOTCAMP

Na afsluiting van Moodcamp en Foodcamp – en daarmee van het online webinar – is het tijd om naar buiten te gaan. Helaas kunnen we dat weekend niet als grote pelotons door het land sporten, maar individueel kan natuurlijk wel.

#hartjesporten

We dagen jullie uit om al wandelend, hardlopend of fietsend een route af te leggen in de vorm van een hart. Samen maken we zo heel veel hartjes voor de families in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Leg jouw afgelegde route(s) vast met een app als Komoot en deel het op social media met #hartjesporten. Aanstaande woensdag 10 juni organiseren we om 16.30 uur in samenwerking met Komoot een webinar waarin wordt uitgelegd hoe je voorafgaand aan jouw training een perfecte route in de vorm van een hart kan plannen. Aanmelden voor dat webinar kan hier.

Hartverwarmend kunstwerk voor Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Helaas is Rotterdam dit jaar niet het stralende begin- en eindpunt van HomeRide, HomeRun en HomeWalk. Toch willen we de events naar Rotterdam brengen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur na jouw #hartjesporten een foto van jouw training (in HomeRide shirt) naar info@homeride.nl. Wij bundelen al deze foto’s tot een schilderij in de vorm van een hart en schenken dit aan Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Zo sluit Rotterdam HomeRide, HomeRun en HomeWalk dit jaar toch in haar hart.

Ik wil me aanmelden voor het webinar.

Met het delen van foto’s via info@homeride.nl en met #hartjesporten via social media geef je toestemming aan de organisatie van HomeRide, HomeRun & HomeWalk en hoofdsponsor McDonald’s om deze foto's te gebruiken in hun communicatie-uitingen.  

Meer nieuws