homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 15.669 Euro gedoneerd!
Teams: 13

Nieuws

Inschrijvingen HomeRide 2019 geopend

14 September 2018

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen, doorbijten en vechten tegen de elementen. Dát is HomeRide: dé sponsorfietstocht van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Ook in 2019 trekt HomeRide weer door het land. Teams fietsen in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur. Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Of kan het hele gezin er even samen tussenuit en genieten van een fijne vakantie.

22 en 23 juni 2019

De negende HomeRide vindt plaatsen op 22 en 23 juni 2019. Honderden amateurwielrenners zetten zich dat weekend in voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Vanaf vrijdag 14 september kunnen teams zich online inschrijven. Teams stonden te trappelen tot ze zich konden inschrijven, want enkele uren na de opening van de inschrijvingen staan er al vijf teams op de teller.

Van groot belang 

“Voor ouders van zieke kinderen zijn de Ronald McDonald Huizen van groot belang”, zegt Renate Westerlaken-Loos, directeur/bestuurder van het Ronald McDonald Kinderfonds. “Ouders die hier verblijven, kunnen dag en nacht binnen enkele minuten aan het bed van hun zieke kind staan. Daarnaast is het een plek waar ze zich rustig kunnen terugtrekken en opladen. Het is geweldig dat ook dit jaar weer zoveel HomeRiders in actie komen om hun steentje hieraan bij te dragen.”  

Meer nieuws