homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 15.669 Euro gedoneerd!
Teams: 13

Nieuws

Gezocht: vrijwilligers

14 March 2019

HomeRide zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! HomeRide is de afgelopen jaren enorm gegroeid en de verwachting is dat er ook dit jaar een groot peloton van honderden HomeRiders deze bikkeltocht fietst. De hulp van enthousiaste vrijwilligers is hard nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen. Help je mee?

Wat verwachten we van je?

Terwijl de HomeRiders zich klaarmaken voor de tocht of al aan het bikkelen zijn, zijn jullie druk in de weer met opbouwen. Waar het zwaar wordt voor de deelnemers, motiveren jullie. Dag en nacht wijzen jullie de weg. Jullie zorgen voor een warm welkom. En soms geven jullie de HomeRiders letterlijk een duwtje in de rug. Kortom, jullie zijn onmisbaar! Per locatie zijn we opzoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen/ heren, bewakers van de fietsenstallingen, fotografen, fietsenmakers, masseurs en gezellige sfeermakers. Voor, tijdens en na HomeRide.

Lijkt het je leuk om je als vrijwilliger in te zetten voor HomeRide? Of ken je misschien iemand die zich graag wil inzetten als vrijwilliger? Ben je enthousiast geworden? Je kunt je direct aanmelden via het online inschrijfformulier.  

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via vrijwilliger@homeride.nl of telefonisch via 020 - 472 04 84. Help ons mee en verspreid deze oproep op social media en in je netwerk.

We zien je graag bij HomeRide!

Meer nieuws