homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 15.669 Euro gedoneerd!
Teams: 13

Nieuws

Bestel een gepersonaliseerd teamtenue bij Just Cycle

2 November 2018

Onderscheid jouw team tijdens HomeRide met jullie eigen teamtenue. Just Cycle kan voor alle teams eigen teamkleding ontwerpen en leveren.

Voor een fietstenue betaal je € 82,50 excl. btw (met een minimale afname van zes tenues, inclusief ontwerp- en verzendkosten). Begeleidersshirts met hetzelfde ontwerp worden geleverd voor € 28 per stuk excl. btw. Alle teams die dit laten doen, krijgen daarbij een paar sokken cadeau voor elk teamlid. Ook doe je automatisch mee aan een verloting onder alle HomeRide & HomeRun teams die een teamtenue bij hen laten maken. De winnaar van deze verloting wint een donatie van Just Cycle van € 400 aan het team.

Elk team kan maximaal 1 prijs van de twee lopende acties winnen (gepersonaliseerde teamshirts aangeboden door McDonald’s óf een donatie van Just Cycle van € 400). Laten jullie een gepersonaliseerd teamtenue maken en winnen jullie de gepersonaliseerde teamshirts? Dan worden de gemaakte kosten voor de shirts vergoed.

Bestel op tijd

De uiterste besteldatum voor het bestellen van gepersonaliseerde teamkleding is 18 april 2019. Neem voor meer informatie over deze aanbieding contact op met Nick Toonen van Just Cycle.

Wil je algemene HomeRide kleding bestellen? Dat kan in de webshop. Dit jaar zijn voor het eerst de shirts van HomeRide ook te verkrijgen in baby- en kindermaten. Zo loopt ook de allerkleinste fanclub er helemaal in stijl bij.

Meer nieuws