homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 472.929 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 429

Nieuws

Bestel de [t]Huiswijn: een boost voor je fondsenwerving!

1 December 2021

Categorie: 
Algemeen

Bij een topprestatie hoort uiteraard een topwijn: de exclusieve [t]Huiswijn! Een heerlijke wijn die een eerlijke winst oplevert voor jouw team. Met deze [t]Huiswijn actie kunnen familie, vrienden, kennissen, collega’s en relaties jou en je team steunen door één of meerdere dozen heerlijke wijn af te nemen.

Flinke boost voor je fondsenwerving

In samenwerking met wijnimporteur Brederode Wijnkopers is het nu mogelijk om voor ieder team de fondsenwerving een flinke boost te geven met de wijnserie [t]Huiswijn. Een win-winsituatie voor jouw team. Afhankelijk van de afname kan je per doosje wijn meer dan € 15 voor je team verdienen: 

  • Als team neem je minimaal 10 dozen (= 60 flessen) af; 
  • Je kan zelf de mix tussen rosé, rode of witte wijn bepalen; 
  • Elke fles wordt voorzien van een speciaal [t]Huiswijn etiket, dit jaar in een nieuw jasje; 
  • De adviesverkoopprijs van de [t]Huiswijn is € 7,80 per fles en € 45 per doos. 

Verkoop ideeën

Benader je vrienden, collega's, relaties, clubgenoten en bijvoorbeeld de kantine van jouw eigen (sport)vereniging. Iedereen kan jou en je team sponsoren en tegelijkertijd genieten van deze heerlijke [t]Huiswijn. Of stap op een hotel, restaurant of café bij jou in de buurt af en bied aan dat deze speciale [t]Huiswijn de wijn van de maand kan zijn. Eventueel kan de wijn geserveerd worden bij een HomeRide maandmenu, waarvan uiteraard een deel ten goede komt aan jouw team. Organiseert jouw team een HomeRide-Benefiet(s)-diner? Schenk daarbij natuurlijk de [t]Huiswijn(en)!

Download hier het bestelformulier, daarin lees je ook alle informatie over de [t]Huiswijnen.

Meer nieuws