homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 472.929 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 429

Nieuws & Agenda

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de route, het programma, uitingen in de media of vrijwilligersvacatures? En geen HomeRide deadline voor het aanleveren van je shirtmaat of een gezamenlijke training missen? Blijf op de hoogte met het nieuws en de agenda.

Laatste nieuws

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Schrijf je in voor de PreRide

17 maart 2022

Om ervoor je zorgen dat je op en top voorbereid aan de start staat, organiseren we op zaterdag 7 mei een PreRide. Hier kunnen deelnemers elkaar ontmoeten om tips & tricks uit te wisselen en ervaringen te delen. Ook kun je meedoen aan een fietsclinic. Dit jaar vindt de PreRide plaats in en rondom Sports & Businesscampus De Vechtsebanen in Utrecht. Ben jij erbij? Meld je vóór 7 mei aan, via deze link.

 

Stuur je verzoeknummer in voor HomeRadio

7 maart 2022

HomeRide, HomeRun en HomeWalk zijn 24 uur lang te volgen via HomeRadio. Met onder andere verslag van het gezamenlijke start- en finishmoment, razende reporters die teams bezoeken en natuurlijk sporters en begeleiders die vertellen over hun deelname. Ook draaien wij muziek die jullie willen horen. Laat hier weten welke drie nummers jij en jouw teamleden willen horen en wie weet hoor je een van jullie nummers wel op 25 of 26 juni op HomeRadio.

Schrijf je in & win: 10 startbewijzen Amstel Gold Race

11 februari 2022

WIN! Hebben jullie je nog niet ingeschreven voor HomeRide 2022? Doe dit dan snel. Als je je inschrijft vóór 1 maart maak je namelijk kans op 10 startbewijzen voor de Toerversie Amstel Gold Race op zaterdag 9 april! Een unieke kans om als team te trainen voor 25 en 26 juni en samen alvast wat kilometers te maken. Dus waar wacht je nog op?! Schrijf jullie in vóór 1 maart om kans te maken.

Actievoorwaarden

Online informatiebijeenkomst op 15 februari

2 februari 2022

Ben je nieuw bij HomeRide en wil je graag meer weten over dit unieke evenement? Twijfel je of je je moet inschrijven, omdat je nog met vragen zit? Of wil je HomeRide introduceren bij collega's, vrienden of familie? Kom dan naar onze online informatiebijeenkomst!

4 voordelen om jouw bedrijf in te schrijven voor HomeRide

4 januari 2022

HomeRide is méér dan een sponsortocht. Ja, teams laten zich sponsoren door hun netwerk van familie, vrienden, buren en collega’s. En ja, daar zetten ze een eigen sportieve prestatie tegenover. Want een uitdaging is het: in 24 uur 500 kilometer fietsen, in estafettefvorm óf als fullrider. Dat doe je om je eigen grenzen te verleggen, maar zeker ook voor de gezinnen met een ziek of zorgintensief kind in een Ronald McDonald Huis. Met deze sportieve inzet zorgen we ervoor dat deze gezinnen altijd bij elkaar kunnen zijn. 

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: