homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 464.668 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 429

HomeRiders aan het woord

De een fietst mee om met collega's een teamprestatie neer te zetten. De ander staat aan de start omdat hij uit hele persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn. Weer een ander doet mee omdat haar wielerhart sneller gaat kloppen van deze uitdaging. Lees hier de soms aangrijpende verhalen van HomeRiders.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Saamhorigheid, kameraadschap en eensgezindheid

Omdat in 2021 de tiende editie van HomeRide plaatsvond, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Deze keer blikken we terug op het verhaal van De Noormannen, die in 2015 meefietsten.

Ride voor Thijs

Omdat in 2021 de tiende editie van HomeRide plaatsvond, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Deze keer blikken we terug op het verhaal van Ride voor Thijs, een team dat maar liefst drie keer meefietste; in 2012, 2013 én 2014.

Terugblik 2013: ‘Met HomeRide kon ik iets terugdoen’

Omdat in 2021 de tiende editie van HomeRide plaatsvond, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Deze keer blikken we terug op het verhaal van Amy’s Riders, die in 2013 meefietsten.

Samen de uitdaging aangaan

Omdat in 2021 de tiende editie van HomeRide plaatsvond, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Dit keer het verhaal van Jeroen die in 2012 de uitdaging aanging met zijn team ‘Challenge4Femme’.

Onmacht werd omgezet in energie

Omdat in 2021 de tiende editie van HomeRide plaatsvond, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. In september 2011 vond de allereerste editie van HomeRide plaats. Toen nog met 13 teams. Een van die teams was Ride for Milou. Een team van familie, vrienden en bekenden van Milou haar ouders. Familie en vrienden die veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen van Milou.

Als Stan het kan…

Op 19 juni 2018 wordt Stan geboren. Direct na de geboorte krijgt hij wat lucht toegediend omdat hij niet ademt. Zijn temperatuur daalt snel, hij is slaperig en drinken gaat moeizaam. De verloskundige en kraamhulp wijten het aan zijn lage geboortegewicht. Moeder Nieke en vader Jitze zijn bezorgd en hebben er geen goed gevoel bij.

Fietsen voor al die andere ouders

“Ik hoop dat ze het nooit hoeven mee te maken maar als het moet, gun ik wat wij hebben ervaren tijdens ons verblijf andere ouders ook”, vertelt Jasper. Daarom staat hij met zijn team TGV HomeRide voor de tweede keer aan de start om zoveel mogelijk geld op te halen om andere ouders te kunnen helpen.

Team Nachtzoen

Op 22 en 23 juni 2019 trekt HomeRide weer door het land. René zet zich daarbij in om geld in te zamelen voor Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Hij moet flink aan de bak, want de sport was er wat bij ingeschoten. Het hogere doel maakt alles goed.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: