homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 727.529 Euro gedoneerd!
Teams: 44
Homeriders: 537

HomeRiders aan het woord

De een fietst mee om met collega's een teamprestatie neer te zetten. De ander staat aan de start omdat hij uit hele persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen zijn. Weer een ander doet mee omdat haar wielerhart sneller gaat kloppen van deze uitdaging. Lees hier de soms aangrijpende verhalen van HomeRiders.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina:

Aanbieding Profile 'de Fietsspecialist'

Profile ‘de Fietsspecialist’, een van de grootste en meest bekende ketens van rijwielspeciaalzaken in Europa, is sinds 2017 partner van HomeRide. Ieder jaar rijden ze rond met een mobiele fietsenservice om de bikkelende wielrenners te ondersteunen tijdens HomeRide. Omdat alle teams dit jaar in hun eigen omgeving sporten, rijdt er in juni geen technisch team mee. Daarom wil Profile graag op een andere manier een steentje bijdragen! Wat denk je van fijne aanbiedingen, speciaal voor jou én voor je racefiets of mountainbike. Zodat jij goed voorbereid aan de start staat van de HomeRide estafette.

'HomeRideDaddies is een merk'

Omdat HomeRide tien jaar bestaat, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Dit keer het verhaal van Wilfred, Rob, Olaf en Joost die in 2018 meededen met het team ‘HomeRide Daddies’.

Love2Ride4Sophie

Omdat HomeRide tien jaar bestaat, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Dit keer het verhaal van Soerish die in 2017 de uitdaging aanging met zijn team ‘Love2Ride4Sophie’.

Saamhorigheid, kameraadschap en eensgezindheid

Omdat HomeRide tien jaar bestaat, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Deze keer blikken we terug op het verhaal van De Noormannen, die in 2015 meefietsten.

Ride voor Thijs

Omdat HomeRide tien jaar bestaat, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Deze keer blikken we terug op het verhaal van Ride voor Thijs, een team dat maar liefst drie keer meefietste; in 2012, 2013 én 2014.

Terugblik 2013: ‘Met HomeRide kon ik iets terugdoen’

Omdat HomeRide tien jaar bestaat, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Deze keer blikken we terug op het verhaal van Amy’s Riders, die in 2013 meefietsten.

Samen de uitdaging aangaan

Omdat HomeRide tien jaar bestaat, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. Dit keer het verhaal van Jeroen die in 2012 de uitdaging aanging met zijn team ‘Challenge4Femme’.

Onmacht werd omgezet in energie

Omdat HomeRide tien jaar bestaat, nemen we jullie mee langs de verhalen van 10 jaar HomeRide. In september 2011 vond de allereerste editie van HomeRide plaats. Toen nog met 13 teams. Een van die teams was Ride for Milou. Een team van familie, vrienden en bekenden van Milou haar ouders. Familie en vrienden die veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen van Milou.

Pagina:

Pagina's

Aantal per pagina: