homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 464.703 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 429

Bekijk de route van HomeRide 2022

HomeRide start op 25 juni in Rotterdam. Vanuit Rotterdam fietsen we naar Utrecht, Arnhem, Zwolle, Almere, Hoofddorp, om vervolgens weer te finishen in Rotterdam op zondag 26 juni.

HomeRide wordt gelopen in estafette. Voor het teamgevoel sta je gezamenlijk aan de start en kom je als één team over de streep bij de finish.

Checkpoints
Onderweg stop je op verschillende checkpoints waar voldoende faciliteiten aanwezig zijn om even uit te kunnen rusten, de rest van je team op te zoeken, je te laten masseren of de innerlijke mens te verzorgen. Langs de route en op de checkpoints staan betrokken vrijwilligers en juichende familieleden of teamgenoten. 

HomeRide 2022 gaat langs de volgende checkpoints:

 • Utrecht: de Vechtsebanen
 • Arnhem: binnenkort bekend
 • Zwolle: Deltion College
 • Almere: Topsportcentrum Almere
 • Hoofddorp: Sportcomplex Koning Willem Alexander

Hier vind je de huidige concept route, in overleg met gemeenten wordt deze route de komende periode geoptimaliseerd. Wijzigingen vinden continu plaats en ongeveer een week voor HomeRide 2022 wordt de route definitief vastgesteld. Heb je route tips om de route nog mooier te maken? Laat het weten!

Cheerpoints
Naast de checkpoints vind je verschillende cheerpoints langs de route, om er samen een groot feest van te maken. Bij de cheerpoints vind je een snelle snack en word je toegejuichd en aangemoedigd door het publiek. De cheerpoints van 2022:

 • Etappe 1  - Happy Smile
  De HappySmile wordt deze editie geoirganiseerd bij het Belverdere Hotel in Schoonhoven. Hier wordt groots uitgepakt met leuke aankleding en een dj!
 • Etappe 2 - Fietscafé De Proloog
  Het cheerpoint van de tweede etappe wordt georganiseerd bij fietscafé De Proloog in Amerongen. En dat is niet de eerste keer, dus ze staan te popelen om alle HomeRiders weer aan te moedigen!
 • Etappe 3 - Optisport gymzaal De Wardborg
  Het derde cheerpoint wordt georganiseerd bij optisport gymzaal De Wardborg in Garderen. Garderen is omringt door natuur en bos, dus een aandachtstrekker voor familie, vrienden en kennissen die hier willen komen aanmoedigen. Daarnaast is het ook een fijne plek voor een korte break om vervolgens weer op de fiets te stappen
 • Etappe 4 - Kotterplein
  Op het parkeerterrein van het Kotterplein in Lelystad bevindt zich het vierde cheerpoint. Een leuke combinatie van natuur en horeca in de omgeving
 • Etappe 5 - Pontplein van Assendelft
  Het pontplein van Assendelt wordt omgetoverd tot het vijfde checkpoint. Het plein zal in het teken staan van HomeRide, met gezellige muziek op de achtergrond. Een bijzondere etappe, waar de fiets wordt ingeruild voor vervoer over het waren
 • Etappe 6 - McCheerpoint in Zwammerdam
  Als laatste steuntje in de rug wordt er een McCheerpoint georganiseerd bij Ipse de Bruggen, aan de Oude Rijnlaan in Zwammerdam. Dit cheerpoint zal in het teken staan van onze trotse sponsor McDonalds. Ipse de Bruggen is een organisatie met meer dan 100 jaar ervaring in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Op locatie is een dj aanwezig om te zorgen voor een feestelijke sfeer samen met alle vrienden en familie die de deelnemers komen aanmoedigen.