homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 162.791 Euro gedoneerd!
Teams: 67
Homeriders: 528

Agenda: Bootcamp

zaterdag 27 juni 2020

Na afsluiting van Moodcamp en Foodcamp – en daarmee van het online webinar – is het tijd om naar buiten te gaan. Helaas kunnen we dat weekend niet als grote pelotons door het land sporten, maar individueel kan natuurlijk wel.

#hartjesporten

We dagen jullie uit om al wandelend, hardlopend of fietsend een route af te leggen in de vorm van een hart. Samen maken we zo heel veel hartjes voor de families in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Leg jouw afgelegde route(s) vast met een app als Komoot en deel het op social media met #hartjesporten. Aanstaande woensdag 10 juni organiseren we om 16.30 uur in samenwerking met Komoot een webinar waarin wordt uitgelegd hoe je voorafgaand aan jouw training een perfecte route in de vorm van een hart kan plannen. Aanmelden voor dat webinar kan hier.

Hartverwarmend kunstwerk voor Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Helaas is Rotterdam dit jaar niet het stralende begin- en eindpunt van HomeRide, HomeRun en HomeWalk. Toch willen we de events naar Rotterdam brengen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stuur na jouw #hartjesporten een foto van jouw training (in HomeRide shirt) naar info@homeride.nl. Wij bundelen al deze foto’s tot een schilderij in de vorm van een hart en schenken dit aan Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Zo sluit Rotterdam HomeRide, HomeRun en HomeWalk dit jaar toch in haar hart.

Ik wil me aanmelden voor het webinar.

Met het delen van foto’s via info@homeride.nl en met #hartjesporten via social media geef je toestemming aan de organisatie van HomeRide, HomeRun & HomeWalk en hoofdsponsor McDonald’s om deze foto's te gebruiken in hun communicatie-uitingen.  

Meer agenda items