homeride 26 & 27 juni 2021
kinderfonds

Log in

Al 255.004 Euro gedoneerd!
Teams: 69
Homeriders: 594

Agenda

9mrt

Online pre-event #2

Aan het tweede online pre-event kan je deelnemen op dinsdag 9 maart om 20.00 uur. Zodra er meer bekend is over het programma, lees je dat in de nieuwsbrief. Ben je erbij? Laat jouw gegevens achter zodat we je een link kunnen sturen om via Teams deel te nemen.

18mrt

Online informatieavond voor nieuwe teams

Normaalgesproken hadden we nieuwe teams heel graag welkom geheten in een van de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers of vakantiehuizen. Dat is nu natuurlijk niet mogelijk en daarom willen we nieuwe deelnemers, zowel sporters als begeleiders, op donderdagavond 18 maart om 20.00 uur alles vertellen wat je moet weten om een geweldig HomeRide-weekend te beleven. Achteraf weten jullie alles over de samenstelling van een team, over logistiek, hoe je fondsenwerving moet aanpakken en wat je kan verwachten tijdens het weekend zelf.

31mrt

Deadline aanleveren logo bij donatie € 5.000

Heb je een sponsor die € 5.000 of meer sponsort aan jouw team? Dan is er een mooie logopositie beschikbaar op het algemene HomeRide shirt dat alle deelnemers ontvangen. Geef uiterlijk 31 maart het logo van dit bedrijf door via info@homeride.nl en het logo krijgt een mooi plekje op het shirt.

31mrt

Juist shirtmaat op persoonlijk profiel

Iedere wielrenner die deelneemt aan HomeRide ontvangt een HomeRide shirt. Bij inschrijving geef je aan ons je maat voor je shirt door. Wil je alsnog je maat wijzigen? Dat kan door uiterlijk 31 maart in te loggen op je profiel en je gegevens daar aan te passen.

18mei

Online pre-event #3

Het derde pre-event vindt plaats op dinsdag 18 mei 2021 om 20.00 uur via Teams. De onderwerpen die dan aan bod komen, maken we later bekend. Nu al laten weten dat je erbij bent, kan hier.

Pagina:

Pagina's