homeride 25 & 26 juni 2022
kinderfonds

Log in

Al 273.012 Euro gedoneerd!
Teams: 33
Homeriders: 370

Verdienen met bewegen

Streefbedrag: 
€175,00

Verdienen met bewegen

Na de vakantieperiode in 2021 bedacht ik dat het me veel te veel energie had gekost om me voor de Homeride editie 2021 fysiek klaar te maken. De lange stilstand in de winter is dan op mijn leeftijd en met mijn ‘suiker’ funest. “Dat gebeurt me niet meer” bedacht ik.

Tegelijkertijd ontdekte ik dat via mijn al jaren vaste verzekeraar, enige hulp kon krijgen om fitter te worden. Dat kon met een cashback actie op een smartwatch waarmee ik op hartslag kon gaan trainen (en nog enkele andere zaken) en dat is de manier, zo lees ik op veel plaatsen, om beter en gerichter te kunnen trainen. En dus besloot ik mezelf via de app van de verzekeraar meer te prikkelen, niet meer te stoppen in de winterperiode maar aangepast door te trainen en me door de verzekeraard te laten belonen door punten te verzamelen simpelweg door te doen wat ik al deed en voor de winter van plan was. Wandelen en fietsen (bewegen dus) en daarmee punten verzamelen.

Nu was dit verrassend genoeg niet alleen om uiteindelijk mijn smartwatch volledig terug te verdienen, maar ik krijg en passant ook nog korting op mijn verzekeringspremie, hulp bij gezondheidschecks en ….. en daar komt de actie! …… ik krijg vanuit de verzamelde punten elke week waarde uitgekeerd in de vorm van een waardebon van een grote online winkel. Daar doe ik al elke maand zaken mee dus waarom deze waardebonnen daarvoor niet gebruiken en deze voor de Homeride dus omzetten in cash voor deze actie.

Kortom door te bewegen verdien ik geld via mijn verzekeraar en dat, zo heb ik besloten, komt dan 100% ten goede van de Homeride. 2 vliegen in 1 klap dus.

Wil je zelf ook weten hoe dit werkt, ik leg het je graag uit.

Al €105,00 gedoneerd!

Doel: €175,00

Vrienden die Verdienen met bewegen helpen

 
 

€ 35,00

Anoniem

En weer een paar euro bij elkaar gesport

€ 20,00

Anoniem

En weer 20,00 euro bij elkaar gesport

€ 30,00

Anoniem

en weer een stapje dichterbij het einddoel

€ 20,00

Fred Rommens

Cashback September 2021