homeride 27 & 28 juni 2020
kinderfonds

Log in

Al 154.025 Euro gedoneerd!
Teams: 65
Homeriders: 519

(t)Huiswijnen

Wijnen wijnen wijnen
Streefbedrag: 
€1000,00

Bij een topprestatie hoort uiteraard een topwijn: de exclusieve [t]Huiswijn!

In samenwerking met wijnimporteur Brederode Wijnkopers kunnen we nu een heerlijke rode, rosé of witte wijn aanbieden. Met de aankoop van deze wijnen steunt u ons team en dus het Ronald McDonald Kinderfonds. Wij kunnen deze mooie wijnen aanbieden:

 

-Rood: Tempranillo - Cabernet Sauvignon, uit Campo de Borja (Spanje)

De druiven zijn afkomstig van oudere wijnstokken, van 20 tot 30 jaar oud. De wijn heeft vier maanden gerijpt op Amerikaans houten vaten. Een heerlijke aangename wijn, mooi vol fruit en met een kruidige afdronk.

 

  • -Rosé: 60% Merlot, 40% Malbec, van IGP Comté Tolosan (Zuid-Frankrijk)

Frisse, Zuid-Franse zachte rosé met de geur van rood fruit en milde kruiden. Heerlijk bij wit vlees, pasta, frisse en kruidige mediterrane gerechten, lichte grillgerechten of zomerse salades. Fijne rosé als aperitief.

 

  • -Wit: Sauvignon Blanc – Gros Manseng, uit Gascogne (Frankrijk)
    Een typische en verleidelijke droge witte wijn met aroma’s van citrus en abrikoos. In de mond mooie volle smaken van passiefruit en kruisbessen. Een fijne lange afdronk met een vleugje mango. Heerlijk om te drinken bij paté, maar ook gekoeld erg lekker als aperitief.

 

We kunnen deze schitterende wijnen aanbieden voor €7,80 per fles of €45 per doos. In een doos zitten zes flessen wijn. Het is mogelijk om een mix van rood, wit en rosé te bestellen. Van elke verkochte fles wijn gaat 33% naar ons goede doel.

 

Onze wijnen bestellen?
Geef je bestelling door aan ons team via homerideteamralf@gmail.com . Betaling geschiedt via onze teamleden.
Let op: Wil je de wijnen vóór de feestdagen in huis hebben? Bestel dan vóór 01-12-2019. Heb je geen haast? Bestel dan vóór 01-02-2020. Levering vindt plaats 2-3 weken na bovengenoemde data.

 

Al €611,20 gedoneerd!

Doel: €1.000,00

Vrienden die (t)Huiswijnen helpen

 
 

€ 280,00

Anoniem

Zet m op namens de collega’s van Nina!

€ 331,20

Jorien Janssen

Opbrengst thuiswijnen!