homeride 26 & 27 juni 2021
kinderfonds

Log in

Al 252.351 Euro gedoneerd!
Teams: 69
Homeriders: 594

t Huiswijn verkoop

Streefbedrag: 
€200,00

Bij een topprestatie hoort uiteraard een topwijn: de exclusieve [t]Huiswijn! 

In samenwerking met wijnimporteur Brederode Wijnkopers kunnen we nu een heerlijke rode, rosé of witte wijn aanbieden. Met de aankoop van deze wijnen steunt u ons team en dus het Ronald McDonald Kinderfonds. Wij kunnen deze mooie wijnen aanbieden:

    -Rood: Tempranillo - Cabernet Sauvignon, uit Campo de Borja (Spanje)

De druiven zijn afkomstig van oudere wijnstokken, van 20 tot 30 jaar oud. De wijn heeft vier maanden gerijpt op Amerikaans houten vaten. Een heerlijke aangename wijn, mooi vol fruit en met een kruidige afdronk.

  • -Rosé: 60% Merlot, 40% Malbec, van IGP Comté Tolosan (Zuid-Frankrijk)

Frisse, Zuid-Franse zachte rosé met de geur van rood fruit en milde kruiden. Heerlijk bij wit vlees, pasta, frisse en kruidige mediterrane gerechten, lichte grillgerechten of zomerse salades. Fijne rosé als aperitief.

 

  • -Wit: Sauvignon Blanc – Gros Manseng, uit Gascogne (Frankrijk) 
    Een typische en verleidelijke droge witte wijn met aroma’s van citrus en abrikoos. In de mond mooie volle smaken van passiefruit en kruisbessen. Een fijne lange afdronk met een vleugje mango. Heerlijk om te drinken bij paté, maar ook gekoeld erg lekker als aperitief.

We kunnen deze schitterende wijnen aanbieden voor €7,80 per fles of €45 per doos. In een doos zitten zes flessen wijn. Het is mogelijk om een mix van rood, wit en rosé te bestellen. Van elke verkochte fles wijn gaat 33% naar ons goede doel.

Te bestellen bij mij per whatapp :  0627446697

 

Al €102,00 gedoneerd!

Doel: €200,00

Vrienden die t Huiswijn verkoop helpen

 

€ 102,00

Anoniem

wijn geld deel2