homeride 26 & 27 juni 2021
kinderfonds

Log in

Al 640.083 Euro gedoneerd!
Teams: 44
Homeriders: 535

HomeRide 2021 @Home

HomeRide, HomeRun en HomeWalk vinden op 26 en 27 juni 2021 plaats als @Home-editie. Door het hele land gaan deelnemers, in hun eigen omgeving en in estafettevorm, 24 uur lang fietsen, hardlopen en wandelen. Dat doen ze individueel, in groepjes of met het hele team (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen). Het openingsplan van de overheid geeft onvoldoende zekerheid om een veilig en verantwoord fysiek evenement te kunnen organiseren. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft dit besluit genomen na een zorgvuldige afweging. Uiteraard stonden hierbij de gezondheid en veiligheid van deelnemers, vrijwilligers, fans en andere betrokkenen voorop.

Samen met de ruim 1.400 ingeschreven deelnemers gaat de organisatie van HomeRun, HomeRide en HomeWalk er in het laatste weekend van juni een onvergetelijke editie van maken. Het event is live te volgen via HomeRadio: 24 uur lang radio met onder andere verslag van het gezamenlijke start- en finishmoment, razende reporters die teams bezoeken en natuurlijk sporters en begeleiders die vertellen over hun HomeRide, HomeRun of HomeWalk @Home. Ook werken we aan een app waarmee teamgenoten het estafettestokje aan elkaar doorgeven. Zo sporten ze op afstand, maar wel met elkaar verbonden. Mede dankzij de sportieve inzet van alle team hebben zieke en zorgintensieve kinderen hun ouders, broers en zussen altijd dichtbij.

Heb je vragen over jouw deelname aan HomeRide? Lees dan hier vijf veel gestelde vragen en hoe je contact met ons kan opnemen.

Doe mee!

Ontmoet elkaar op Facebook en Twitter